30 de setembre 2007

El canvi de curs i de cicle a 5è

Ja fa tres setmanes que hem començat l'escola i els de 5è, a més a més, hem canviat de cicle.
Com veus aquest nou curs?


"Avui, 26 de setembre, ja fa dues setmanes que hem començat un nou curs.
L’any passat fèiem Cicle Mitjà, però després de fer les proves de competències bàsiques vam passar de cicle, i ara som a Cicle Superior de Primària.
Ens fem més grans i hem notat aquests canvis: ens posen més deures, tenim més material, cada nen té tres llibretes: la de socials, la de naturals i la de castellà. També treballem amb bolis, cosa que abans no feiem, en tenim tres de diferents: un de blau, un de vermell, i un de negre. Ara gairebé tenim un professor per a cada assignatura."

Helena Paricio

"Ja fa dues setmanes que hem començat un nou curs a l'escola.
Ara som a Cicle Superior, tenim més llibres, una professora per a cada assignatura i un professor nou d'Educació Física.
També han vingut dos nens nous a la nostra classe: l'Eukele i en Martín. Venen de dues escoles diferents: l'Eukele de l'escola Marinada ( Montornès) i el Martín de l'escola Sant Baldiri (Lliçà d'Amunt).
Tenim un càrrec nou dels que ja hi havia. A l'hora de plàstica fem tallers, i podem triar, entre sis de diferents, quin taller volem fer. Per exemple: marqueteria, contes, danses tradicionals, fang, agulles de fusta, ...
Ara, com que ja som mes grans, ja podem jugar a més llocs a l'hora del pati: a la pista, a la rampa, al bosc, als bancs, etc."

Aroa Espel

"Aquest començament de curs he notat algunes diferències respecte el curs passat: ens posen més deures, tenim més responsabilitats a l'hora de fer els treballs i els professors són diferents. També he notat canvis en el material: ara tenim boli blau, boli negre i boli vermell. A l'hora de jugar podem anar a la pista nova dos cops per setmana. Abans no hi podíem anar".


Albert Villar

"Després de l'estiu va començar l'escola i vaig tornar a veure tots els amics i professors. El primer dia vam entregar els deures que havíem fet durant l'estiu i vam organitzar la classe, després van venir els professors, un per un, a presentar-se. Aquest any tenim més deures i més llibres, però també ho trobo més divertit".

Adrià Brau

"Aquest curs he trobat coses noves i és molt divertit. Hem canviat de cicle i de profes. M'agraden els tallers i l'Educació Física. M'ho estic passant molt bé".

Sàngia Girbau

"El començament de curs té una cosa bona i una de dolenta. La bona és que et tornes a trobar amb tothom (amics, amigues, ...). La dolenta és que s'acaben les vacances.
Aquest any hem començat un altre curs i també un cicle nou. En el que es nota més el canvi és en els deures".

Aina Masclans