17 de maig 2011

TASTET DE FAVES I PÈSOLS A LA CATALANA

A l’escola tenim un hort en el qual hi hem plantat llegums i verdures. A finals d’abril va donar els primers resultats, vam fer la primera collita i vam recollir faves i pèsols. Feien molt bona pinta, però amb la setmana cultural i la mostra literària, se’ns en van podrir unes quantes a la capsa, tot i que en vam aprofitar la gran majoria.

El passat dia 10 de maig la cuineres del menjador -Sensi, Montse i Melania- ens van cuinar els pèsols i les faves amb una deliciosa botifarra negra, també ens van donar un sac amb llesques de pa que encara ho van fer més bo. Al final de la tarda, a l’hora de naturals, vam fer el tastet i vam anar a felicitar les cuineres, tot contents de tant bo que va quedar. Després ja es va reprendre la normalitat, vam fer el que tocava que era la classe de naturals amb la professora Merche. Quan vam acabar la classe, els de cinquè B també en van fer un tastet. Tots els alumnes de cinquè en vam estar molt agraïts a les cuineres de l’escola.

Moltes i moltíssimes gràcies: Sensi, Montse i Melania.

..................... Gerard Rius Riu.................