24 de maig 2013

US IMAGINEU EL BALCÓ PLE DE POEMES?


Els nens i nenes de 6è, durant el mes d’abril, a les classes de plàstica hem anat fent una activitat anomenada “poemes al balcó”.
Es tractava de calcar una plantilla amb forma de test amb flors en una cartolina de color. Després hem pintat el test amb ceres de color marró. Seguidament hem envernissat el test. A continuació hem fet les flors amb paper de seda. Després de fer les flors, hem enganxat al test els poemes, que vam fer durant les classes d’informàtica. Els poemes són inspirats en els de la Joana Raspall. Els temes són tan diversos com: la calor, cuquetes, rivalitat, cavallet de mar... Hem fet les fulles amb cartolina verda, les hem enganxat al test i ho hem retallat tot junt.



Al final els hem enganxat pels passadissos de l’escola.

També hem posat en un plafó informatiu el títol: Joana Raspall 1913-2013, amb les lletres que hem fet els nens i nenes de 6è a l’aula d’informàtica. També hi hem posat la seva biografia i bibliografia, que els nens de 6é A han treballat .

El plafó esta decorat de la següent manera: l’hem folrat amb tela de color granat i per les vores hi hem posat unes cintes amb la bandera catalana. Després hi hem posat el nom de Joana Raspall en  diagonal.




Els números dels anys: 1913-2013 els hem posat rectes. Finalment a sota hi hem posat una foto.

Ara aquest plafó és al passadís on també hi ha molts altres treballs d’altres cursos.