23 de gener 2009

Els tallers dels dijous

Els nens i nenes de 5è i 6è amb esperem ganes els dijous a la tarda perquè fem una activitat ben diferent a la resta de dies: els tallers.

Des de fa uns quants anys, a la nostra escola els de Cicle Superior fem tallers tots els dijous a la tarda. Aquest curs els tallers són diferents dels del curs passat i, a més a més, ara hi ha menys nens i nenes als grups, perquè som menys a l’escola.
Ara tenim 5 tallers, són: Expressió Corporal, Cargol Noticiari, Conte, Fang i Punt de Mitja (bufanda).
A Expressió Corporal fem màscares de guix, balls i teatre i altres activitats divertides i interessants. Tot això ho fem amb la Rebeca, la professora de 5èB.

Al Cargol Noticiari fem el noticiari, que es publica en un full informatiu per tota l’Escola i també es pot veure a totes les cases per televisió, gràcies a Canal SET, que fa el muntatge de vídeo. Aquest taller el fem amb el Ramon, el professor de 6éB, i també amb la directora, l’Elisabet.
Al taller de Conte cadascú inventa un conte i el fa seguint uns passos que van des d’escriure el conte i dibuixar-lo fins a fer les tapes amb cartró i muntar-lo. Això ho fem amb la Mercè Perez professora de 6éA.
A Fang fem aprenem a treballar el fang i fem diverses coses: cases per al pessebre, campanes, capses altres objectes. Ho envernissem i ho coem al forn. Aquest taller el porta el Jordi Sala, el professor d’anglès.
I per últim, el taller de Punt de Mitja, que el fem amb la Pilar. Aquests dies passats hem fet bufandes que han anat molt bé pel fred.

........ Bàrbara Valverde i Sara Garcia ..........................

Activitat d'acroesport al taller d'expressió corporal



El dijous a la tarda, entre tots els tallers, hi ha el de expressió corporal. El dirigeix la professora de 5é B, la Rebeca Rof. Ens han explicat que en tot el taller es dediquen a fer balls, obres de teatre i acroesport. Actualment, estan fent unes obres de teatre en grups. Una de les obres va del robatori d’una joia... Però no ens deixen dir gaire cosa més. Els nois i noies també ens han explicat que es diverteixen molt i que fan broma amb els diàlegs. De vegades miren d’improvisar per donar més forma a l’obra. Ells ens diuen que no volen acabar, que no volen deixar aquest taller, però tot no pot ser i el dia 29 de gener ja canviem de tallers perquè comença la segona tanda.

................ Pol Guerra ....................................