22 d’octubre 2010

VISITA AL PARC DE LES OLORS


















El dimecres vint d’octubre els nens de 6è de l’escola Ronçana vam anar al Parc de les Olors, a Riells del Fai. L’excursió va durar des de les nou de matí fins a la una del migdia. Vam anar amb autobús fins al parc i després vam caminar una mica. Un cop allà, vam esmorzar i una noia, la Pilar, ens va explicar el funcionament del parc i seguidament cada classe va anar a fer una activitat.

La primera activitat de 6è A va ser olorar diferents plantes i la Pilar ens va ensenyar perquè feien olor. Agafant diverses plantes, tot fregant-les amb les mans, vam fer un perfum tranquil·litzant i un altre d’excitant. L’altre grup, 6èB, va anar a l’hort per conèixer i olorar plantes i ingredients que es podien menjar, i en van tastar.

Després els grups es van intercanviar per fer totes les activitats.

Tot seguit, 6èA va anar a fer un planter de romaní mentre l’altre grup feia una petita obra de teatre sobre una llegenda de les dones d’aigua, molt coneguda a Riells del Fai.

Seguidament vam marxar a l’escola amb els planters i cadascú va anar a casa o al menjador. Va ser una excursió molt divertida i educativa!!!

........................Aarón Aragón.........................