07 de maig 2012

La sala gran es va fer petita: LIP DUB ESCOLA RONÇANA


Lip dub Escola Ronçana from canalset on Vimeo.


El passat dia 25 d’abril, tots els nens i nenes de l’escola vem sortir de les nostres classes i ens vem reunir tots junts a la pista per anar al centre cívic “La Fàbrica”. Hi vem anar per veure un vídeo que havíem fet tota l’escola, anomenat “Lip Dub de l’Escola Ronçana”. Els nens més grans van portar de la mà als més petits de l’escola: els de 6è portaven els nens i nenes de P3; els de 5è portaven els de 1r; els de 4t portaven els de P4; els de 3r portaven els de P5 i els de 5è acompanyaven l’altra classe de 2n.
De camí cap a La Fàbrica, hi havia molta gent i era difícil poder passar sense fer tard. Fins i tot va venir la policia per controlar el tràfic. Quan vem arribar, els nostres pares i familiars eren allà, esperant per poder entrar.
Vem entrar i ens  vem anar asseient per cursos. Hi havia una pantalla gegant, on van projectar el Lip Dub. La sala gran és va fer petita, perquè hi havia  molta gent. Abans de veure’l, la  directora de la nostra escola –l’Elisabet Palau- ens va dir unes paraules per explicar-nos com s’havia enregistrat el Lip Dub.
.................................. Núria Gutiérrez Bautista...................