12 de novembre 2015

Protectora ARBRA - 5è

Avui dia 12 de novembre ens han fet una xerrada sobre l'abandó dels animals a càrrec de la protectora d'animals del nostre poble, ARBRA

Primer ens han explicat el seu funcionament dins del refugi, quines tasques fan, qui ho fa, etc. I també ens han comentat els principals motius sobre l'abandó animal.

  

Ens han informat que podem fer moltes coses per donar un cop de mà: adoptar, acollir, fer donatius de material (pinso, medicaments, pipetes, collars, corretges...) o econòmic, anar com a voluntaris a passejar els gossos o simplement ajudant a difondre els animals a través de les xarxes socials o del boca - orella.
Finalment ens han suggerit, que si volem un animal, que no cal comprar-los, ja que fent-ho així estem fent que la indústria de la cria d'animals mai s'acabi, quan realment hi ha un munt de gossos que estan abandonats i estan tancats en gàbies per gent que no estava conscienciada. Podem trobar animals per adoptar de tot tipus (gats, gossos, tortugues, aus, fures, conills...) cap animal s'escapa de l'abandó, per desgràcia.


Ens ha semblat força interessant i molt ben explicat i argumentat. Ens han entrat ganes d'adoptar un animal o de fer el possible per poder ajudar.
Aquí us deixem la web de la protectora: