24 d’abril 2014

La diada de Sant Jordi


Ahir dia 23 d’abril de 2014 vam celebrar la diada de Sant Jordi.  La diada va començar a primera hora del matí quan vam portar tota mena de flors al pati per decorar l’escenari. Després els de sisè vam anar a veure l’ assaig de l’obra de teatre que feien els nens de segon.

Laia J., Sergi,  Ariadna

Més tard els alumnes  de cicle superior vam baixar les cadires dels nens més petits.
Arnau i Anna









Llavors  tota l’escola va gaudir de la xocolatada  amb melindros que va preparar l’ AMPA. També els nens de sisè van sortir amb el drac que consisteix en : posar-se a dintre d’una disfressa de cartró i tela i anar voltant per tota l’escola jugant amb els nens.

Aida i Marta G.



A continuació,  els protagonistes d’aquell dia ( St. Jordi i la princesa, que eren el Gerard i la Jana ) van anar a canviar-se per a presentar, juntament amb l’Elisabet Palau l’acte literari . També el senyor alcalde, Joaquim Brustenga, i la regidora, Isabel Valls, van dir unes paraules.
Aina i Xavier


Cada curs va ensenyar el treball que va fer sobre la Lola Anglada, algunes classes van tocar una cançó.

Ignasi i Eduard




A la tarda vam ajudar als nens i nenes de segon a fer una rosa amb filferros de dos colors vermell i verd.

Àlex i Carlos C. 

Per acabar i fora de l'horari escolar, al bosc, es van fer  activitats per als nens:  hi va haver intercanvi de  llibres, hi havia una paradeta per poder berenar, podies dissenyar la teva espardenya, les gitanes de Santa Eulàlia de Ronçana van fer les danses tradicionals, hi havia una paradeta on els nens podien mirar llibres i fins i tot una  per poder-se pintar la cara.

El dia de Sant Jordi ens ho vam passar molt bé, tot van ser rialles i somriures.


Valèria i Ainhoa