30 d’abril 2008

L'escoleta de teatre i marqueteria

Al segon trimestre hi ha hagut un canvi en els tallers. Ara hem deixat de fer el taller de danses tradicionals i al seu lloc fem l’"Escoleta de Teatre".
De fet, tots els nens i nenes hem canviat de taller, perquè així estava previst. A principi de curs vam triar 2 tallers de 12 sessions cadascun. Podíem triar entre: Conte, Ric-rac, Punt de Creu, Fang, Pinces i l’Escoleta de Teatre.
El primer va acabar al gener i de seguida va començar el segon taller, que és el quin estem fent ara i durarà fins a final de curs.
Ara us explicarem de què es tracta el nou taller de l’Escoleta de Teatre. En aquest taller fan interpretacions curtetes i després, a final de curs, fan una gran obra perquè la vegi tothom.
He fet fotos dels tallers, però al taller de l’Escoleta de Teatre no n’he pogut fer, ja que la professora, l’Elisabet, m'ha dit que les farem més enfavant.
Jo ara faig Ric-rac (marqueteria). El procés que seguim en el treball és: fer un dibuix, calcar-lo a un paper vegetal i després passar-lo a la fullola (la fusta). Després s’agafa la fusta protectora i la fullola i se subjecten amb 2 serjants. A continuació, se serra amb l’arc de marqueteria. Quan ja tenim serrat el dibuix de la fullola, repassem els cantons amb paper de vidre perquè no se’ns clavin les estelles. Un cop fet això, ho pintem amb pintura i ja ho tenim acabat!

.........Martín Díaz ....................


Nois del taller de Ric-rac en plena activitat.