13 de gener 2011

L'últim dia de classe abans de Nadal

L’últim dia d’escola abans de Nadal no vam fer classe, tots els cursos vam fer jocs com, per exemple, l’amic invisible o fer cagar el tió. Els de 5è i els de 6è vam fer un esmorzar col·lectiu i cadascú va portar alguna cosa per compartir amb els companys.

Una altra activitat que fem cada any és la cantada de nadales. Després del pati, cada curs va cantar una cançó que havíem preparat amb la mestra de música. Normalment això ho fem davant de tota l’escola, a la pista, però aquest any va fer mal temps i ho vam haver de fer al porxo perquè plovia. Al porxo hi vam posar cadires i els pares i mares s’hi van asseure. Els nens i nenes, per cursos, vam anar baixant, vam cantar la nadala i cada curs va llegir un desig que havien decidit entre tota la classe. Per exemple, el desig dels nens i nenes de 5èB va ser que s’acabés la crisi. Tots vam anar a cantant la nostra nadala, els de 5è en vam cantar una que es titulava “Ara ve Nadal”.

Al final sempre surten a cantar els mestres i els pares i mares, però aquest any per problemes d'organització no ho van fer.

Finalment vam recollir la classe i ens en vam anar tots a casa.

.............................. Paula Aguilar .............................