19 de gener 2011

NOVETAT A L'ESCOLA, LES P.D.I.

El passat mes de desembre a les classes de 5è i 6è ens van posar unes pissarres digitals. Aquestes pissarres són molt boniques, són blanques i funcionen amb un ordinador.

Les pissarres digitals s’anomenen P.D.I.–Pissarra Digital Interactiva- i ens permeten fer activitats tots plegats. Podem fer jocs anant per ordre de llista, escriure, llegir, etc. Tenen un llapis especial per escriure-hi, però també funcionen amb el dit.

Els nens i nenes de 5è i 6è ens vam preocupar una mica perquè ens van dir que les pissarres eren molt delicades. Per als nens i nenes de cicle superior les pissarres digitals són molt importants i molt especials perquè mai n’hem tingut cap fins ara.

Les pissarres van molt bé perquè podem veure pel·lícules, buscar informació, veure vídeos, jugar a jocs, treballar...I tot això ho podem fer en grup, tots plegats.

El Joan -el conserge de l’escola- va mesurar la paret per col·locar les pissarres a les quatre classes. Ens vem emocionar en veure aquelles pissarres tan maques i diferents de les altres.

Per posar-les van haver de treure la pissarra de guix. Primer ens vem enfadar una mica perquè van trigar mes de dues setmanes en poder posar-les en marxa, però això ja no és un problema.

Al principi ens van portar una pissarra de guix molt petitona i no ens va agradar gaire perquè no s’hi veia bé l’escriptura. Ara en tenim una de guix més gran i el que hi escrivim s’hi veu molt bé.

.......................... Noelia Garcia i Carla Gil................