22 de novembre 2013

Taller d'escriptura



Acaba la història


En sortir de l’escola en Nicolas ha vist un gosset. Semblava perdut, estava tot sol i li ha fet molta pena. Ha pensat que el gosset estaria content de trobar un amic i ha volgut agafar-lo. Com el gosset no semblava pas que tingués ganes de venir amb ell, no se’n devia fiar, li ha donat la meitat del seu panet amb xocolata i el gosset s’ha menjat el panet amb xocolata i s’ha posat a remenar la cua com un ventall i li ha dit Rex, com en una pel·lícula de polis que va veure dijous passat.

Ha agafat en Rex i ha anat a casa per ensenyar-li a la mare, però a la mare no li agraden els gossos. Quan han arribat, en Nicolàs ha anat directament cap a la mare. De cop i volta, la mare ha agafat en Rex i li ha fet un parell de carícies.  En Nicolas s’ha alegrat molt perquè ha pensat que li deixaria quedar-se en Rex, però la mare li ha dit que no podia quedar-se aquí, perquè al pare li feien al·lèrgia els gossets.

 
Quan el pare ha arribat i ha vist el gosset s’ha enfadat, perquè la mare i en Nicolas sabien què li passava amb els gossos. En Rex ha anat al pare i li ha fet una llepada i sorprenentment al pare no li ha vingut l’al·lèrgia.
Finalment el pare i la mare han decidit quedar-se en Rex, perquè han pensat que era un gos molt espavilat. Però tot i això en Nicolas haurà de cuidar en Rex i passejar-lo cada dia i també fer les feines de l’escola.

Aina A. 6è B