09 de febrer 2017

TREBALL EN EQUIPS INTERNACIONALS

Els alumnes de sisè han estat realitzant vàries activitats en grups internacionals amb altres nens i nenes dels països participants en el projecte etwinning. Cada grup ha estat coordinat per una de les mestres implicades en el projecte i ha estat nomenat amb el nom d’una mascota: gossos, gats, tortugues, conills, hàmsters, conillets d’Índies, periquitos, canaris i peixos.


Els membres de cada grup han estat realitzant diferents activitats, entre elles, la confecció d’un logo pels equips. El passat mes de gener es va decidir, mitjançant un concurs, el logo de l’equip dels gats; dibuix confeccionat per en Marc Fàbregas de sisè A.


I el dijous 26 de gener alguns alumnes van participar en una activitat de dibuix i diàleg online utilitzant una web whiteboard.  Durant aquesta trobada els alumnes van escriure un poema conjunt i van fer un dibuix entre tots.





Els alumnes que hi van participar han opinat el següent:
“Ha estat una activitat molt divertida, hem posat en pràctica l’anglès i ens hem pogut comunicar amb alumnes d’altres països d’ Europa. Ha estat una activitat inoblidable”.
“Ha estat una gran oportunitat per conèixer gent a través d’una activitat online. Ha estat una experiència molt enriquidora”.
“Ha estat una experiència diferent i divertida; com totes les activitats del projecte etwinning”.
“Ha estat una activitat positiva perquè hem pogut practicar l’anglès, a la vegada que hem passat una bona estona amb els companys”.