03 de febrer 2017

Visita Museu de la Xocolata i Parlament

El passat divendres 20 de gener els nois i noies de 5è vam anar d’excursió a Barcelona per visitar el Museu de la Xocolata i el Parlament, ja que a l`àrea de coneixement del medi social estem estudiant l’organització política de Catalunya.
En el museu vam veure moltes escultures fetes de xocolata, eren impressionants! La que més ens va agradar var ser una que representava una figura de Lego i una altre de Star Wars.
Tot seguit, varem fer un taller anomenat: Artistes de la xocolata. Una noia molt simpàtica ens va explicar l’origen del cacau i els diferents tipus de xocolata que podem trobar. Més tard, amb uns motlles de diferents figures d’animals, els vam omplir de xocolata desfeta i després les vam posar a la nevera. Mmmmm!! Estava boníssima la xocolata!!!!

Després, vam anar caminant cap al Parlament. Tot just arribar vam dinar sota un porxo ja que plovia.
Primer va entrar 5è-B, en Rafael ens va fer la visita al Parlament i ens va explicar la història d’aquest edifici i com funciona aquesta institució. A la classe ja havíem après moltes coses però fent aquesta visita tots els nostres coneixements ens han quedat molt més clars i ara en sabem molt més.

Per acabar el dia, vam poder gaudir jugant amb els nostres companys i companyes al Parc de la Ciutadella.